Om oss

Vi är vanliga människor, vi som är med i Immanuelskyrkan är , långt ifrån perfekta eller färdiga. Också vi misslyckas ibland, precis som alla andra och ganska ofta står vi där med de svåra frågorna, våra tvivel och vår oro. Ändå vill vi försöka följa Jesus, som gripit våra hjärtan, och som lovat att vara med oss alla dagar.

Våra webbsända gudstjänster

Andakt 15 november

Inlagt:
14-11-2020

Tema:

Välkommen till Gudstjänst söndag den 17 maj kl 10:00

Inlagt:
23-04-2020

Se mer i informationsvideon på denna länken: [här]

Observera att du behöver inte ha något Facebook konto för att ta del av video-materialet.

På söndag kommer en länk till gudstjänsten att publiceras här på hemsidan.

Välkommen till Gudstjänst imorgon den 10 maj kl 10:00

Medverkan av Jenny o Samuel Grahn

Vi sänder på webben samt att kyrkan är öppen, men tänk på följande.

Det som gäller just nu är att vi firar gudstjänst i Equmeniakyrkan. Vi handhälsar inte och håller ett avstånd till varandra. VI har stora lokaler så det fungerar bra. Har du någon av förkylningssymptom eller känner dig sjuk stannar du hemma. Vi ber också att du som är över 70 år stannar hemma. Vi har inget kyrkkaffe.

Webbsändning finns på Facebook och du når den antingen via vår hemsida och länk eller direkt via Facebook sidan Immanuelskyrkan

Tema: