Välkommen till Immanuelskyrkan Halmstad

Vi vill vara din kyrka, en plats att tillsammans med andra människor söka efter vad det är att vara människa och att söka Gud.

Vi vill bli fler! Det är själva grundtanken med att vara kyrka.

Vi finns inte till för oss själva. Vi delar tro med varandra och strävar efter att leva ett kristet liv inspirerat av Jesus i vår samtid. Men vi är inte likadana!

Equmeniakyrkan består av en mängd olika  församlingar och finns i hela Sverige.

Vill du veta var vi finns och hur du kan komma med i vår gemenskap, kontakta oss!

Vi möts till gudstjänster och många olika samlingar, se dig runt här på hemsidan, kanske hittar du det rum som just du söker

Nyheter på hemsidan

Inlagt:
11-04-2021

Vad händer i byggnaden? Öppna rubriken AKTIVITETER och gå vidare till Pågående arbeten för aktuell information.

Välkommen att titta in.

Fastighetsutskottet.

Inlagt:
15-04-2020

Vill du ha kontakt med oss i vår kyrka är du välkommen att kontakta  oss via e-post. Det kan vara skönt att dela tankar om de vardagliga, andliga eller vad som kommer på. Det är viktigt just i dessa tider då ensamheten kan kännas.

E-post: ord.styr.imk@gmail.com

Gudstjänster och andakter: