Välkommen till Immanuelskyrkan Halmstad

Vi vill vara din kyrka, en plats att tillsammans med andra människor söka efter vad det är att vara människa och att söka Gud.

Vi vill bli fler! Det är själva grundtanken med att vara kyrka.

Vi finns inte till för oss själva. Vi delar tro med varandra och strävar efter att leva ett kristet liv inspirerat av Jesus i vår samtid. Men vi är inte likadana!

Equmeniakyrkan består av en mängd olika  församlingar och finns i hela Sverige.

Vill du veta var vi finns och hur du kan komma med i vår gemenskap, kontakta oss!

Vi möts till gudstjänster och många olika samlingar, se dig runt här på hemsidan, kanske hittar du det rum som just du söker

Permanent länk till kyrkkaffe söndagar kl 11:00:

Upplysning

Nyheter på hemsidan

11-04-2021

Vad händer i byggnaden? Öppna rubriken AKTIVITETER och gå vidare till Pågående arbeten för aktuell information.

Välkommen att titta in.

Fastighetsutskottet.

Kyrkkaffe 11:00 med församlingen.

31-01-2021

Klicka på länken längst ner här för att ansluta till mötet. Här kan du se och prata med andra medlemmar i vår församling. Vi ses klockan 11:00!

Du kan ansluta med Surfplatta, Mobil eller vanlig Dator.

Om du ansluter med dator så behöver du se till att du har en mikrofon till datorn. Du bör gärna ha en Webkamera också om du också vill synas i bild. En modern laptop brukar ha både mikrofon och webkamera inbyggt.

När länken startar så kan du behöva klicka på "Tillåt" för att Webläsaren ska kunna ha tillgång till mikrofon och webkamera.

För att ansluta med mobil eller surfplatta, gå in på immanuelskyrkan.org med webläsaren. Sedan hitta denna posten och klicka på länken.

Permanent länk:

15-04-2020

Vill du ha kontakt med oss i vår kyrka är du välkommen att kontakta  oss via e-post eller telefon. Det kan vara skönt att höra en röst och samtala om de vardagliga, andliga eller vad som kommer på. Det är viktigt just i dessa tider då ensamheten kan kännas.

E-post: ulf.ohlqvist@equmeniakyrkan.nu

Mobil: 076-1926007