Välkommen till Immanuelskyrkan Halmstad

**Viktigt**

Immanuelskyrkan Halmstad har utifrån dagens skärpta restriktioner från FHM beslutat att inte ha några offentliga samlingar i vår kyrka. Utan välja andra sätt att mötas.

vi kommer att använda webben för att skapa nya mötesplatser för oss alla. Läs kalendern på vår hemsida och bilda dig en uppfattning.

vi hoppas att detta är under en begränsad  period och vi ber och hoppas för en förändring av vår tillvaro.

**Viktigt**

Vi vill vara din kyrka, en plats att tillsammans med andra människor, söka efter vad det är att vara människa och att söka Gud.

Vi vill bli fler! Det är själva grundtanken med att vara kyrka.

Vi finns inte till för oss själva. Vi delar tro med varandra och strävar efter att leva ett kristet liv inspirerat av Jesus i vår samtid. Men vi är inte likadana!

Equmeniakyrkan består av en mängd olika  församlingar och finns i hela Sverige.

Vill du veta var vi finns och hur du kan komma med i vår gemenskap, kontakta oss!

Vi möts till gudstjänster och många olika samlingar, se dig runt här på hemsidan, kanske hittar du det rum som just du söker

Händer i Immanuelskyrkan: